The mission

Vi mennesker er ikke prisgivet de kort, vi sidder med på hånden. Vi blev født med en naturlig kreativitet, som vi med skolegang og andre systemer kan have glemt eller måske gemt væk fordi den ikke blev anerkendt af andre … og heller ikke af os selv.

Men den gode nyhed er, at vi altid har adgang til vores kreativitet, vi skal blot blive bevidst om hvordan.

Min mission er at inspirere til bevidsthed om det kreative potentiale. Med adgang til vores kreativitet kan vi med ro i maven gå nye veje, problemløse, finde løsninger og navigere i krise og kaos.

Min mission er at inspirere til at tro på sig selv og nyde livet.

Væk dit kreative potentiale

skriv til charlotte@peptalk.dk

 

Mennesket først

“Hvis du vil have dine drømme til at gå i opfyldelse, er du nødt til at vågne først …” var ordene på kortet, der var vedlagt den første blomsterbuket, som jeg fik af bjergkongen Roberto Gallina.

Året var 2001 og vi havde lige mødt hinanden i den lille bjergby Les Contamines i de franske alper.

Siden 2012 har Roberto og jeg inviteret danskere på aktive ferier; skirejser, SommerCamps og vandreture – se Montblanc-Adventure.com.

Da jeg mødte Roberto var jeg ung og ny iværksætterinde. Min virksomhed hed Peptalk, og jeg blev kaldt Charlotte-peptalk – heraf min mailadresse charlotte@peptalk.dk

Dengang var mit virke også at være sparringspartner for andre selvstændige. Som sparringspartner er min første opmærksomhed at skabe tryghed og tillid for at skabe rum til det kreative potentiale, hvor vi får adgang til at udvikle, skabe, problemløse, finde svar, gribe ideer og have ro i maven, når der vælges nye veje.

Mennesket først.

”Ingen andre kan det, jeg kan,
og ingen gør det på min måde.”

Budskaber fra livet

Charlotte Gallina

Kreativ direktør PEPTALKDK
Strategisk partner og medejer Montblanc-Adventure

Danmarks ukronede peptalk-dronning Karen-Marie Lillelund skrev idag til mig:

Hej Charlotte. Det var så dejligt at se dig igen. Faktisk helt rørende, fordi det jo var med det det hele begyndte. Tak for det 🙂 Og fedt, du åbner Peptalk2, nu hvor datteren flyver fra reden. Ingen tvivl om, at du er god til at hjælpe folk på vej. Rigtig god vind med projektet.” Kh KM