Roberto Gallina

“Vi ses på bjerget” er Robertos hilsen og måde at sige; at du også kan komme op ad bjerget, at du ikke skal lade noget stoppe dig, men tage afsted mod dine drømme, og hvis du ikke har andre at dele din livets rejse med, så kan du regne med Roberto. “Vi ses på bjerget”.
Hans bjergfirma kan du læse mere om her:
www.montblanc-adventure.com

Roberto siger:
”Jeg har altid sagt; man skal være tro mod sig selv og behandle andre mennesker, som man selv gerne vil behandles. Det har mange svært ved, fordi de istedet kigger efter, hvad andre gør. Det kræver mod at lytte til sig selv og mærke sig selv og handle ud fra sig selv. I sidste ende er man herre i eget liv og skal tage ansvar – og droppe ideen om, at det er alle andres skyld, når tingene ikke lige lykkes, som man gerne ville have det. Hvis du vil have dine drømme til at gå i opfyldelse, er du nødt til at vågne først. Vi ses på bjerget”

Robertos Foredrag

Vi ses på bjerget

– om at blive ved med at tro på sig selv

Roberto er en mand af få ord på nær, når det gælder at formidle budskaber fra livet til unge mennesker om at gå efter sine drømme.
Det meste af Robertos skoletid tilbragte han udenfor døren til klasseværelset. Han kunne og kan stadig ikke sidde stille, og som voksen blev han af en kollega opfordret til at blive testet for ordblindhed – testen viste stærk ordblind.

Livets udfordringer har været mange, men da Roberto som 20 årig kom hjem fra et år som elev på Oure Idrætshøjskole, sad vennerne stadig indhyldet i hashtåger, og da de spurgte ham: ”hvor har du været henne siden i går?” forstod Roberto, at de gamle venner gik på den gale vej i livet. Han gik derfor ud ad døren og så sig ikke tilbage. Istedet fik han arbejde på Oure Sport. Siden blev han pædagog og har hjulpet  mange unge tilbage på rette kurs blandt andet på Det Kongelige Opfostringshus.

I dag anno 2023 har Roberto på 10. år eget rejsebureau, Montblanc-Adventure med skiferier, adventure og vandretur til de franske alper.

Robertos foredrag er kort og godt jordnære budskaber i øjenhøjde med unge mennesker… og alle os andre, der vil lytte med.

VARIGHED:
Foredraget varer cirka 45 minutter inklusiv spørgsmål og er ledsaget af megafede adventurefotos.

ANDRE SIGER

“Det er svært at tænke sig bedre selskab end Roberto på Steen’s og min lille hyggetur til Contamines. Roberto er serviceminded, smilende og spreder glæde omkring sig. Man kan fornemme at han er vellidt i området. Mange af de lokale i området giver kram og råber Roberto’s navn som hilsen. ”

Kim Fahrenholtz,
På adventure med Roberto Gallina, Montblanc-Adventure – 2023

“Fantastisk skitur i uge 1, aldrig følt mig så velkommen. Alt kan løses, alt kan lade sig gøre. Masser af eventyr!! I love it. Roberto er den mest hjertevarme og servicemindede person man kan møde. Jeg kommer igen, så snart jeg kan!”

Jakob Brandstrup,
På adventure med Roberto Gallina, Montblanc-Adventure – 2023

Ønsker du at booke Roberto?

Skriv en mail til charlotte@peptalk.dk
eller SMS til: 30 70 08 21