Bitten Holmsgaard

Bitten bærer titlen fortællingsfyrmester og er ekspert i at grave de bedste historier frem i et hvilket som helst emne. Hvis du tror, at fyrtårne er et kedeligt foredragsemne, så bare vent til du har hørt Bitten. Hun er fortællingsfyrmester og tænder lys i mørke.

Mere information om Bitten, kan læses på hendes hjemmeside: www.stedkender.dk/

Bitten Holmsgaard siger:
“Det er godt at vide, hvor vi står, men for at forstå vores nu til fulde, skal vi kende vejen her til og for at se, hvor vi skal hen, skal vi have et fyrtårn”

Når en fortællingsfyrmester ved besked om for fyrtårne

Lys i mørket

I over hundrede år har fyrtårne vist mennesker vej.

Fyrtårne er meget mere end bare bygninger. Såvel forfattere som malere og filminstruktører har brugt fyrtårne som metaforer i deres værker.
Fyrene har symboliseret både håb, isolation og tidens gang.
Alle mennesker har brug for et fyrtårn. Hvem er du fyrtårn for?

Bitten er en eminent historiefortæller og ekspert i research – med humor og historisk viden kan hun få ethvert emne til at fremstå klogt og sjovt. Derfor er hun både en skattet foredragsholder og en glimrende konferencier.

Bitten er uddannet journalist og har de seneste 18 år arbejdet professionelt med historiefortælling som foredragsholder og rejseleder i udlandet og som lokalguide herhjemme i Danmark. I selskab med Bitten får begrebet vandrehistorier en helt ny betydning.

VARIGHED:
Fra 1-2 timer inklusiv pause og spørgsmål. 
Pris: indhent tilbud

ANDRE SIGER

“Bitten har en helt særlig energi og begejstring, som gør, at folk fatter interesse for det, hun siger. Hun formår med lethed at gøre sine historier interessante og hendes udadvendte personlighed gør, at folk gerne vil lytte. Hun er desuden en dygtig fortæller, der trives på scenen.”

Gert Svanborg Sloth
Museumsguide, Nordjyske Museer

“Bitten er en fantastisk fortæller. Hun er meget levende og har en fantastisk hukommelse, så hun husker alle de sjove og små detaljer. Hun har mine varmeste anbefalinger.”

Jette Haugaard Grønhøj
Eventkoordinator, VisitJammerbugten

Ønsker du at booke Bitten?

Skriv en mail til charlotte@peptalk.dk
eller SMS til: 30 70 08 21